Ervaring

Lees reviews en bekijk video’s  van klanten over hun ervaring in de salon.

Bent u bij Nail Desire geweest voor een behandeling?

Dan willen wij graag van u weten hoe uw ervaring bij ons was.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Nail Desire
Average rating:  
 18 reviews
 by Mercé
Prachtig

De enige salon waar ze weten wat ze doen!! En dat is uitstekend. Heb weer prachtige nagels!

 by Babs
Big smile!!!

Met een grote glimlach verlaat ik elke keer weer je salon! En die glimlach verschijnt elke keer weer als ik naar mijn mooie nagels kijk!! Hoe heb ik ooit zonder gekund!!!!

 by Beate
Wimpers

Heilke! Super bedankt weer voor mijn mooie 3D wimpers! Ziet er weer super mooi uit!

Altijd gezellig en lachen bij jou! Kijk er weer naar uit!

 by Linda
Ervaring

Heilke iedere keer maak je mij super blij met mooie wimpertjes!

 by Anonymous

Hoi ze heeft het heel goed gedaan ben erg te vreden

 by Anonymous

Heilke, helemaal top mijn nagels!!!

Ik ben nog nooit zo blij geweest. En kan me niet herinneren dat ik mijn ogen niet van mijn handen kan houden. Het ziet er super mooi uit en ze kunnen ook nog eens tegen een stootje zonder dat je daar iets van ziet of merkt.

Voor altijd een vaste klant erbij :)!

 by Anonymous

Voor de eerste keer bij Nail desire me wimpers laten doen,

ben er zo blij mee!Super gezellig gekletst en ze heeft er een nieuwe vaste klant bij.

.

 by Anonymous

Eerst bleven gelnagels en acrylnagels nooit zitten bij mij...Heilke heeft toen 1 proefnagel gezet en deze bleef zitten! Daarna ben ik vaste klant geworden...en ik heb nog nooit een klacht gehad. Mijn nagels zien er altijd verzorgd uit, Heilke werkt snel en gaat daarbij nauwkeurig en netjes te werk. Je kunt echt zien dat ze jarenlang ervaring heeft! Daarnaast is het altijd een gezellig bij haar, er is altijd tijd voor een praatje en een kopje koffie.

 by Anonymous

Verzorgde nagels is voor mijn werk erg belangrijk. Daarom kom ik één keer per vier weken bij Heilke voor het bijwerken van de neutrale gelnagels met French manicure. Dat doet Heilke duidelijk met kunde én met professionele materialen. Nog nooit is er een nagel afgebroken, zelfs niet na hard stoten of poetsen met chemische schoonmaakmiddelen. En bovenal is Heilke gewoon een gezellig mens!

 by Anonymous

Voor mijn bruiloft in oktober gelnagels laten zetten bij Heilke. Wat waren ze prachtig! Sindsdien wil ik niet meer zonder en ben ik vaste klant. Heilke maakt ze snel en netjes en gebruikt bijzonder goed materiaal. Vroeger had ik ook gelnagels en met moeite bleven ze 3 weken zitten. Nu zien ze na 3 weken nog uit als nieuw! Ik wil nergens anders meer naar toe!

 by Anonymous

Heilke verstaat haar vak als nagelstyliste perfect! Ze is een warme persoonlijkheid waar je je meteen bij op je gemak voelt. Ze stemt zich helemaal af op mij en zorgt dat mijn nagels eruit zien zoals dat bij mij past. Een mooie klassieke uitstraling die Heilke elke keer weer aan mijn nagels geeft, geeft mij in zakelijke gesprekken extra vertrouwen door een professionele, vrouwelijke uitstraling.Heilke, dankjewel!

 by Anonymous

Gisteren wimperextensions laten zetten....en WOW! Wat mooi! Heilke is heel precies en je gaat dan ook op en top de deur uit! Echt een aanrader!

Mijn nagels heb ik in het verleden ook door Heilke laten doen voor mijn bruiloft, ook dit zag er tiptop uit! Dus kortom bij Heilke zit je goed!

 by Anonymous

Voordat ik bij Heilke kwam, was ik bij iemand anders. Daarom kan ik goed vergelijken, en echt: bij Heilke ga je met op en top verzorgde nagels de deur uit.

Keurig netjes en heel vlot gelakt. Voor mijn werk moet ik korte nagels hebben, maar ze zien er nu toch heel mooi verzorgd uit. Iedere keer als ik naar mijn nagels kijk als ik mensen masseer, heb ik het gevoel dat ik de mensen wat extra's mee geef.

 by Anonymous

Al jaren zorgt Heilke voor super mooie nagels bij mij!

 by Anonymous

Ik kom al jaren bij Nail Desire en het resultaat is altijd geweldig! Ik moet er een uur voor rijden, maar niemand maakt mooiere nagels dan Heilke. Mooie, gezellige salon en altijd heel gezellig. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe behandelingen, ik heb er al een afspraak voor gemaakt. Maar Heilke kennende gaat dit ook weer een heel mooi resultaat opleveren.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»